Reykjavik-Drimmelen
Door: Tom Tilly
Blijf op de hoogte en volg Tom-Tilly-Koen
16 Augustus 2009 | Nederland, Drimmelen
Tom en Tilly
17 Augustus 2009 - 09:19
Albert En Anita:
hoi til en tom hebben jullie vrijdagavond als gezien en uitgebreid gesproken. Het was fijn jullie weer veilig en wel hier in Drimmelen te zien.
Morgen komt de boot en kunnen jullie je tocht toch nog afmaken, als is het op de motor. Wij wensen jullie een mooie afsluiting van jullie prachtige tocht en spreken elkaar snel
17 Augustus 2009 - 10:27
Theo:
Welkom thuis, en maak er nog een mooi tochtje van met Shanty naar Drimmelen. Ik heb de afgelopen periode nogal wat tijd doorgebracht op de Nosy Roa, leuk gezeild en mooie tocht naar Jersey (op de terugweg Lies afgelost in Dieppe). Als jullie de boot morgen ophalen ga ik met Jules haar geboorte eiland bekijken, ik vlieg wel over jullie heen. Jullie waren er onlangs, mooi vliegveld! Ik kom binnenkort jullie in levende lijve bekijken (geen dreigement).
Houdoe -
17 Augustus 2009 - 12:26
Myrjam:
Welkom thuis Tom en Tilly. Na al die mooie en spannende verhalen en het meeleven met jullie avonturen, is het net of mijn boek uit is nu jullie thuis zijn.
Geniet van jullie tochtje naar Drimmelen. -
17 Augustus 2009 - 13:24
Wies:
Gelukkig weer veilig thuis na zo'n prachtige reis. Wat heb ik genoten van jullie verhalen en wat leuk dat ik ook Kees en Trees weer mocht ontmoeten. Bedankt nog voor de uitnodiging.
Gr. Wies -
17 Augustus 2009 - 20:13
Maaike Van Meel:
Hoi Tilly en Tom
Gelukkig weer veilig thuis, maar wat heb ik genoten van de verhalen die jullie steeds te vertellen hadden. Wat een prachtige reis hebben jullie gehad. Jammer dat je stukken aan de boot kreeg en niet verder kon varen. Maar zie dat je morgen (dinsdag) de boot in Rotterdam op kan gaan halen, dan komen jullie toch Drimmelen in varen en is de reis toch nog met de boot geeindigd. Tilly en Tom bedankt dat ik jullie prachtige verhalen heb kunnen lezen. Heel veel groetjes Maaike van Meel -
18 Augustus 2009 - 00:31
Petra Van Toorn:
Lees net jullie laatste reisverslag. Wat spannend allemaal. Gelukkig weer veilig thuis. Welkom!! -
18 Augustus 2009 - 08:44
Christine:
Vandaag dan weer verder op de shanty,toch samen uit samen thuis.
Heb genoten van jullie verhalen soms met kippevel.Zondag gaan wij met vakantie voor twee weken.hopen jullie daarna gauw te zien.
groetjes Ad en christine -
19 Augustus 2009 - 22:46
Josee Hooijdonk:
Wat een reis,wat een belevenissen.Nog eens een keertje overdoen? welkom thuis. En geniet nog maar na van al jullie belevenissen -
21 Augustus 2009 - 10:23
Janneke:
Wat een avontuur!
Welkom thuis. -
21 Augustus 2009 - 10:24
Janneke :
Oh ja, en heel veel groetjes en welkom thuis van Diny. -
21 Augustus 2009 - 14:14
Cor En Diny:
Wij zijn blij dat jullie veilig en wel in Nederland zijn aangekomen. Wij zijn inmiddels ook in Nederland al is het nog niet in Oosterhout. Binnenkort als jullie het leuk vinden maar eens bijkletsen. Groeten van ons -
25 Augustus 2009 - 18:04
Patrick & Helga:
Heey Tom en Tilly,
Alweer een beetje gewend thuis??? Zal nog wel even duren lijkt me maar iig sluiten de hardrockcaffees in Nederland niet zo vroeg als in Reykjavik!! Groetjes en wie weet tot bij een optreden van ons bij jullie in de buurt?!? Laat wel weten als we eens in de buurt spelen, gezellig!!
Groetjes Patrick & Helga.
07 September 2009 - 21:08
Helma:
Heb nu pas jullie laatste reisverslag gelezen,gelukkig zijn jullie weer heelhuids en gezond in drimmelen aangekomen en hopelijk zijn jullie nu weer wat gewend aan het leven op het land en in je eigen huis,ikhoor nog wel van jullie doei -
10 September 2009 - 12:20
Monique:
hey, lees dat jullie weer thuis zijn aangekomen. Jullie hebben wel een prachtig jaar achter de rug.
Geniet nog maar lekker na van alles wat jullie hebben meegemaakt.
groeten van Monique