Cascais-Sines - Reisverslag uit Sines, Portugal van Tom-Tilly-Koen Schippers - WaarBenJij.nu Cascais-Sines - Reisverslag uit Sines, Portugal van Tom-Tilly-Koen Schippers - WaarBenJij.nu

Cascais-Sines

Door: Tom Tilly Koen

Blijf op de hoogte en volg Tom-Tilly-Koen

08 September 2008 | Portugal, Sines

Hier een klein berichtje van ons. Donderdag is de nieuwe Furlex(rolfok) geplaatst. Vrijdag zijn we naar Sines gezeild met een goede wind.Het rolfoksysteem functioneerde goed.We hebben het goed naar onze zin hier in het zonovergoten Portugal.
Groetjes van ons allen

• 10 September 2008 - 17:01

Roos:

Hey Schippertjes!!!!
    Fijn dat alles weer ok is. Wind in de zeilen en GAAN, zou ik zeggen. Hier is ut weer nu ook ff lekker, genieten dus!!
    Groetjes uit de May.
    Roos

• 10 September 2008 - 21:11

Cees Verwijmeren, :

Hallo
    Tom Tilly en Koen,
    Goed om te horen dat alles prima verloopt en de rolfok goed functioneert.
    Veel zeilplezier en behouden vaart.

Zeilgroet,
    Cees Verwijmeren
    Bootnaam: FAROUCHE

• 12 September 2008 - 13:55

Wies:

Hoi luitjes
    Blij dat alles weer gefikst is, heb genoten van jullie prachtige foto's, kom zelf net terug uit Ameland en dacht ga eerst even bij de schippertjes kijken, fijn dat nu alles naar wens gaat.Sturen jullie hier een zonnetje naartoe, want momenteel is het budweer.
    wies

• 14 September 2008 - 07:49

Lau:

hey pa, ma en koen!
    even een berichtje via deze weg... ik heb jullie een paar mailtjes gestuurd hoor. snap niet dat jullie hem niet ontvangen. Hadden jullie de mail met de schets voor de muurschildering ook niet ontvangen??

Een knuf voor koen
    Een kus voor ma
    En een aai over de bol voor pa!!!

Groetjes Lau

• 14 September 2008 - 12:39

Els:

Hallo Schippertjes,

Wat heerlijk de wind in de zeilen, wordt er bijna jaloers van! Hoorde van Lau dat jullie nu in Marokko zitten. Dat moet vast onwijs vet zijn.

Hou jullie haaks, lieve groetjes Els

• 15 September 2008 - 08:54

Christine:

Hoi fijn om weer wat van jullie te horen.
    Vorige week nog warm nu kachel aan gek landje toch he.
    Heel veel groetjes en tot mails

• 17 September 2008 - 06:17

Kristel En Bert:

Hé die buren. Leuk om jullie gevonden te hebben; koste wat moeite maar toch. Leer ontzettend veel bij. Na elke zin die Tommie schrijft, zit ik een uurtje op internet te zoeken naar wat er eigenlijk bedoeld wordt met al dat vaar jargon. Maar het gaat steeds beter :-). Jullie treffen het wel in Portugal: geloof dat je daar op dit moment het mooiste weer in Europa hebt. 'tIs wel een beetje stil in de straat zonder jullie. Hebben daarom Willem B maar een haan gegeven voor z'n verjaardag; brengt wat leven in de brouwerij. Hoop dat jullie een behouden vaart hebben en genieten van elke dag.

veel groetjes.

• 17 September 2008 - 06:43

Roos:

Hey Tom en Tilly
    Hartelijk Gefeliciteerd met jullie trouwdag!!!!!!!!!!!!
    Het IS speciaal dus maak er een speciale dag van. Op naar de 28jaar.
    Wij nemen dur wel eentje op jullie gezondheid.
    Proost!!!
    Henk, Roos, Merijn en Peter.
    O ja, ook een lebber van Fred.

• 17 September 2008 - 13:22

Wim, Diny En William:

Gefeliciteerd met jullie 27e huwelijksdag. Schippertjesdag was niet toch niet helemaal geslaag, maar volgend jaar zijn jullie er weer bij. Volop bier over.

• 17 September 2008 - 13:46

Jolanda:

Hoi Tilly, Tom en Koen,
    Hoorde van mijn moeder over jullie reis. Geweldig zo'n avontuur.
    Behouden vaart en groetjes van jullie nicht Jolanda (dochter van ome Leo en tante Ria Vesseur). Heel veel plezier!!!!

• 18 September 2008 - 07:55

Christine:

Hoi Tom en Tilly
    Proficiat met jullie trouwdag gisteren alweer 27 jaar ja ja.
    Bij ons beetje woelig weer!Wil gaat ons verlaten na 20 jaar en bij de bijna buurman werken!was even slikken nu op zoek naar een nieuwe werknemen.Nog vier weken en dan komt ons tweede kleinkind!schiet ook alweer op.Maar fijn dat jullie het naar je zin hebben,geniet ervan de tijd gaat hard.
    heel veel groetjes ook aan Coen,tot mails