Arrecife
Door: Tom Tilly Koen
Blijf op de hoogte en volg Tom-Tilly-Koen
27 September 2008 | Spanje, Madrid
Groetjes, Tom Tilly en Koenos
27 September 2008 - 17:04
Arie En Marie-Louise:
Hola cómo está usted?. Nou zo te zien gaat het jullie goed. Veel plezier en succes. Saludos De van Loontjes uit de Kuipershoek -
27 September 2008 - 21:06
Christ En Anja:
Fijn weer wat van jullie te horen,en dat de oversteek goed is verlopen.
hier is het ook nog steeds goed weer,hoop bij jullie ook,verder gaat hier alles zijn gangetje,Rob en Chris wonen inmiddels in Made ,bij Kees van Loon hebben ze er een zoon en dochter bij alles goed met moeder en kinderen verders is er niet veel gebeurd hier in Drimmelen . Missen jullie toch al wel een beetje hoor ,nou het gaat jullie goed . Tom .tilly en Koen de groetjes van Christ Anja Berry en Saskia -
28 September 2008 - 09:48
Roos:
Hey Schippertjes!!!!!
Leuk weer us at te horen, gisteravond bij Roos haar verjaardag nog over jullie gehad. Vrijdag bij Marjolijn haar verjaardag nog met jullie kids gebuurd. Alles gaat goed hier. Nu iedereen duf van de kermis (zal wel vant bier zijn). Groetjes en geniet zuh!!
Roos -
28 September 2008 - 19:48
Christine:
Fijn om weer wat te horen.Kan niet anders zeggen dan geniet ze!
groetjes -
30 September 2008 - 07:24
Henk En Roos:
Hey wereldreizigers!!!
Ff un berichtje uit een zeikersnat Holland. Het is nu ECHT herst.
Morgen is de planning om de nieuwe kozijnen te zetten, niet zo best gepland, maar je, het is zo. Wordt wel heel mooi, met glas in lood.
Hebben voor Tom zun verjaardag alvast wat fotoruimte ingekocht;dus schiet er maar op los!!!
Ga nu koffiedrinken bij Riet. Groetjes en geniet zuh!!
Henk en Roos.
O ja, Henk gaat zelf wijn maken, ben benieuwd. Jullie horen ut wel. -
30 September 2008 - 11:03
Gerrie:
Hoi Hoi,
Wat een mooie foto's van jullie .
Wat zien jullie er ontspannen uit, de reis doet jullie zichtbaar goed.
Hier alles goed.
tot jullie volgende bericht.
Groetjes van ons allemaal Gerrie.
30 September 2008 - 12:04
Christine:
He luitjes mag ik dagje mee varen? ben het hier effe beu!Heel veel groetjes -
30 September 2008 - 21:53
Willy En Ina Jansen:
Hallo Tom, Tilly en Koen,
Geweldig al die verhalen en foto's van jullie. Jullie beleven elke dag weer iets anders. Hoe zit het met je gymoefeningen Tilly? Je had toch zo'n groen plastic gymgevalletje meegenomen? Nog een hele fijne tijd en we vinden het prachtig dat we het zo kunnen volgen.