Het vertrek - Reisverslag uit Drimmelen, Nederland van Tom-Tilly-Koen Schippers - WaarBenJij.nu Het vertrek - Reisverslag uit Drimmelen, Nederland van Tom-Tilly-Koen Schippers - WaarBenJij.nu

Het vertrek

Door: Tom Tilly Koen

Blijf op de hoogte en volg Tom-Tilly-Koen

11 Juli 2008 | Nederland, Drimmelen

Het is zover we gaan morgen vertrekken.De boot en de bemanning zijn er klaar voor. Het is de bedoeling dat we eerst bij Dordrecht onder de bruggen doorgaan en dan richting Zeeland varen. We willen via de Roompotsluizen de zee op, richting het zuiden. Wanneer we dit gaan doen is afhankelijk van het weer/wind.Als de vooruitzichten gunstig zijn willen we direct de golf van Biscaye oversteken naar Spanje.
We willen iedereen via deze weg nog bedanken voor alle beste wensen en lieve woorden,kaartjes, flessenpost, biertjes, borreltjes en kadootjes.
Tot ons volgende bericht.

• 12 Juli 2008 - 06:24

Jos:

zorg dat je fit blijft tijdens de reis. heb je de dynaband aan boord????

• 12 Juli 2008 - 07:39

Gerrie:

Eindelijk gaan jullie vertrekken,een hele mooie reis toegewenst geniet van alles wat je gaat meemaken en wij genieten van thuis uit mee.
    Behouden vaart het gaat jullie goed!!
    tot horens groetjes van ons allemaal

• 12 Juli 2008 - 07:44

Annie Oomen:

Lieve Schippertjes,
    Pas goed op! Doe voorzichtig!
    Ik wens je heel veel plezier en geluk toe.
    Ik volg jullie.
    Vaar ze.

• 12 Juli 2008 - 07:55

Wies:

Pas goed op jullie zelf en geniet zè! Ik zal een zonnetje sturen.

• 12 Juli 2008 - 13:16

Lies Peer Zsas:

Daar gaan jullie dan eindelijk, jullie droom tegemoet ! Hele,...heeele goeie reis, en wie weet passeren wij elkaar nog, want wij vertrekken maandag vanuit Antwerpen, richting kust, wie weet kunnen we daar nog ergens borrelen ?! Zo niet, wensen wij jullie een fijne reis !

• 12 Juli 2008 - 19:58

Piet En Joke:

een heel fijne reis en als we op de valreep nog iets kunnen doen, als jullie soms nog wat vergeten zijn, brood of ondergoed kunnen jullie gerust bellen we brengen het wel.

• 13 Juli 2008 - 19:15

Wies:

He stoere schippersfamilie, het ga jullie goed!Kom je toevallig nog in de buurt van Vlissingen laat het even weten, kom ik misschien wel op een bakkie, ha, ha

• 14 Juli 2008 - 18:01

Marijn Raaijmakers:

Dag tilly,
    Natuurlijk is de vraag heb je je spaanse boeken bij? Want naast spanje ook Venezuela en andere Spaans sprekende landen?
    Bueno viaje y hasta proxima emilio!

• 14 Juli 2008 - 20:22

Helma Oerlemans:

hoi zeelui, zag dat jullie al enkele dagen onderweg zijn, hopelijk zit alles mee en kunnen jullie er ook van genieten

• 15 Juli 2008 - 20:45

Adje:

Hoi Schippertjes
    Jullie zijn al onderweg,varend midden op het water.
    De zon op je gezicht,en de wind door de haren.
    Geniet ervan, jullie zijn kanjers. Een hele goede reis

• 16 Juli 2008 - 12:16

Wassily:

HOI Koen allereerst een fijne rei en geniet ervan we zullen je missen op vrijdag in de nacht . groetjes wassily
    ps ook voor je familie een fijne reis en we houden je in de gaten